Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

7.381 Gösterim
3 Şubat 2023 11:24
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Sadece 1-4 Şubat tarihleri arasında gösterimde olacak olan film, ünlü müzik grubu BTS'nin Busan konserini özel görüntülerle beyazperdeye taşıyor. 

 

2023 Oscar Ödülleri'nde toplam 9 adaylığa layık görülen The Banshees of Inisherin, 1920'li yılların İrlanda'sında, küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de; Colm'un, ömür boyu dostu olan Pádraic ile arkadaşlığını bir anda bitirmesinin gerek iki ahbap gerekse kasaba halkı üzerindeki etkisini yönetmen McDonagh'a has bir acı mizahla ele alıyor.

 

Boy From Heaven, Mısır’ın ve Sünni İslam dünyasının geleneksel olarak en güçlü dini merkezlerinden El Ezher üniversitesine öğrenci olarak kabul edilen, bir balıkçının oğlu olan Adem’i izliyor. 

 

M. Night Shyamalan imzalı film, New Hampshire kırsalında izole bir kulübede tatile çıkan Eric ve Andrew çiftiyle evlatlık kızları Wen'in, dört yabancının bir anda kapılarında bitmesi sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, Mısır’ın 3000 yıllık bir mumya şehrinde yaşayan iki gencin hikâyesini anlatıyor. 

 

Musallat serisinin üçüncü filmi, 15 yıl önce yaşanan korkunç olayların etkilerini taşıyan Burhan'ın, gönderildiği akıl hastanesinde başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, 1991 yılında kurulan ve özellikle 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğu anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.