Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

7.077 Gösterim
20 Ocak 2023 11:40
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, 11 Haziran 2014'te IŞİD'in Musul'u işgal etmesi sonrası Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alınan 49 personelin kurtarılması için mücadele eden MİT mensuplarının hikâyesini konu ediniyor. 

 

Brad Pitt ve Margot Robbie'li Babylon, 1920'li yılların Los Angeles'ında, sinemanın sessiz dönemden çıkış sürecinde adından söz ettiren bir aktör ile gözünü yıldız statüsüne dikmiş hırslı bir aktris adayının gözünden o dönemki Hollywood'un her manadaki aşırılığını epik bir dille ele alıyor.

 

Film, insanların dünyasında kaybolan peri Violetta'nın, kendi dünyasına dönmek için genç Maxie'den yardım almasıyla birlikte gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, Bavyera Düşesi Elisabeth’in 40. doğum günü kutlamalarını dönüm noktası alarak sonunda zincirlerini kırmaya niyetlenen, bilgiye ve yaşama aç bir kadının isyanını gözler önüne seriyor.

 

Film, Fikret'in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda dönüş hikayesini konu alıyor.

 

Usta yazar Terry Pratchett'ın ünlü eserinden uyarlanan film, serseri bir şehir kedisi olan Maurice'in maceralarını ele alıyor. 

 

Serinin üçüncü filmi, rock yıldızı Bodi'nin yeni macerasını konu ediniyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.