Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.816 Gösterim
28 Ekim 2022 10:38
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı biri yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, genç Peter'ın kaçırılan kız kardeşini kurtarmak için Ay'a gerçekleştirdiği yolculuğu ve burada yaşadığı maceraları konu ediniyor.

 

Hirokazu Koreeda imzalı Broker, insanların anonim bir şekilde çocuklarını terk ettikleri bir tesiste çalışan Dongsu ile maddi olarak sıkıntıda olan Sanghyeon'un, buraya bırakılan bir bebeği yüksek bir meblağa satmak için çalmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Sex Education ile adından söz ettiren Emma Mackey'nin başrolünde yer aldığı Emily, döneminin tüm teamüllerinin ötesine geçmeyi başaran yazar Emily Brontë'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Ruben Östlund'un Altın Palmiye ödüllü filmi Triangle of Sadness, bir grup zenginin yer aldığı özel bir gemi tatilinin, büyük bir kasırganın gemiyi vurması sonrası sosyal hiyerarşinin yeniden belirlendiği bir hayatta kalma mücadelesine evrilmesini Östlund'un alışılageldik kara mizah anlatı diliyle ele alıyor.

 

Film, yetiştirme yurtlarında büyüyüp askerliği sırasında gazi olan eski bir kafes dövüşçüsünün hikâyesini anlatıyor.

 

Halina Reijn imzalı Bodies Bodies Bodies, yaşadıkları bölgeyi vurmak üzere olan kasırga sırasında vakit geçirmek için bir parti düzenleyen bir grup zengin gencin, aralarında başlattıkları bir oyunun tahminlerinden farklı bir şekilde ilerlemesini anlatıyor.

 

Film, şeytan çıkarma uygulamasını gerçekleştirecek olan rahibe Ann'in, kendi geçmişiyle bağlantılı şeytani bir güçle karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.