Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.577 Gösterim
1 Temmuz 2022 11:51
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, Hollanda'dan gelen Tunç ile tanışıp aşık olduğu Gönül'ün hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tanıştığı gibi aşık olduğu Lucy'yi bulabilmek için onun peşinden Avustralya'ya giden müzisyen Devon'ın bu arayışını konu ediniyor.

 

Film, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini salık verdiği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor.

 

Film, ücra bir Anadolu kasabasına giden Mert'in burada başından geçenler ile intikam arayışındaki Kahran cinlerini odağına alıyor.

 

Despicable Me serisiyle popüler kültürde yer edinen Minyonlar'ın ikinci filmi Minions: The Rise of Gru, 70'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın, kötülükleriyle nam salan Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru'ya yardım etmelerini konu ediniyor.

 

After Yang, yapay zeka androidlerin "yardımcı" olarak insanlarla birlikte yaşadığı yakın bir gelecekte, kızlarına mentorluk ve bakıcılık yapması için ailelerine dahil ettikleri Yang isimli androidin arıza yapması sonrası başta baba Jake olmak üzere ailenin başından geçenleri anlatıyor.

 

Zir-i Cin, İstanbul'a dönüş yolunda ilgilerini çeken bir köye uğrayan gazeteci Defne ve arkadaşlarının burada yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.