Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.267 Gösterim
31 Aralık 2021 11:53
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı biri yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Memory Box, Montreal ile Beyrut arasında, tarihin özel yaşamlara düşen gölgesini mercek altına alıyor.

 

Film, her dolunayda kendisine sahip olanın dileklerini yerine getirme gücü bulunan sihirli elmasın peşine düşen Kaptan Sabertooth ile minik korsanların hikâyesini anlatıyor.

 

The Electrical Life of Louis Wain, kendi ruh hâlinin yansımalarını da taşıyan kedi resimleriyle adından söz ettiren sanatçı Louis Wain'in hikâyesini konu ediniyor.

 

Seance, bir grup öğrencinin, yatılı okul Fairfield Akademisi’ne yeni gelen Camille ile eğlenmek için yaptıkları ruh çağırma seansı sırasında yaşananları anlatıyor.

 

The Last Job, kanserle mücadele eden eski bir mafya liderinin, hayatını mahveden bir grup soyguncudan intikamını alma çabasını anlatıyor.

 

Anime dizisi Sword Art Online'ın sinema uyarlamalarından biri olan Sword Art Online The Movie - Progressive, 2022'de piyasaya sürülen ve oyunda ölenlerin gerçekte de öldüğü bir online oyunda sıkışıp kalanların hikâyesini anlatmaya devam ediyor.

 

Film, Trabzon Maçka'da teröristlerle yapılan çatışma sırasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay Ferhat Gedik'in hikâyesini anlatıyor. Film, 1 Ocak'tan itibaren sinemalarda olacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.