Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.699 Gösterim
30 Temmuz 2021 08:11
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yerli beşi yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Bize Müsaade, biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan televizyon sektöründen üç yakın arkadaşın, çekecekleri yeni filmlerine mekân bakmak için geldikleri akıl hastanesine kapatılmaları sonrası gelişenleri konu ediniyor.

 

Dreamkatcher, üvey çocuğu Josh ile taşra evlerinde bir süre yalnız kalan Gail'in, Josh'ın komşuların evinden mistik bir tılsımı alması sonrası üstesinden gelmesi gereken esrarengiz olayları konu ediniyor.

 

Disneyland'de yer alan aynı isimli tema parkından sinemaya uyarlanan Jungle Cruise, bir nehir gemisi kaptanı olan Frank ile sonsuz şifa kudretine sahip Hayat Ağacı'nı aramakta olan bilim insanı Lily'nin, vahşi yaşamdan doğaüstü varlıklara pek çok zorluklarla karşılaştıkları macerayı anlatıyor.

 

Chloé Mazlo'nun yönettiği Lübnan Semaları, 50'li yıllarda İsviçre'den Lübnan'a giden Alice'in, burada hayatının en heyecan verici günlerini yaşarken ülkede baş gösteren iç savaş ile birlikte değişen atmosferi konu ediniyor.

 

Gia Coppola'nın yönettiği Mainstream, Youtube'da sergilediği personasıyla ilgi toplayan Link ve arkadaşlarının, fenomen olma yolunda ilerlerken kendi kişiliklerinden uzaklaşmaları ve aralarında gelişen çatışmaları konu ediniyor.

 

Guardians of the Galaxy filmlerine imza atan James Gunn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Suicide Squad, ilk filmden Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang, Amanda Waller gibi karakterlere Bloodsport, Peacemaker, SolSoria gibi yeni karakterlerin eklendiği Görev Gücü X'in yeni imkânsız görevini odağına alıyor.

 

12 yaşındaki Trabzonlu Rum bir çocuğun hikâyesini anlatan Uzak Ülke'nin yönetmen koltuğunda Erkan Yazıcı oturuyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.