Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.290 Gösterim
13 Kasım 2020 12:30
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yerli beşi yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Patients of a Saint, St. Leonards Adası'nda tecrit edilen azılı suçlular üzerinde uygulanan ekstrem tıbbi deneylerin dehşetengiz sonuçlarıyla mücadele edilmesini konu ediniyor.

 

Çifte Bela: Sihirli Ayna, keşfettiği sihirli bir ayna ile ödev ve sorumluluklar gibi istemediği şeyleri yaptırabileceği ikizine kavuşan Frido'nun, sihirli aynayı yakın arkadaşı Emil'e göstermesiyle gelişen olayları anlatıyor.

 

Follow Me, bir sosyal medya fenomeninin yeni macerası için Moskova'ya gidişini ve orada yaşanan sıra dışı olayları konu ediniyor.

 

Hakan Gürtop'un yönetmenliğini üstlendiği İki Gözüm Ahmet, sanatçı Ahmet Kaya'nın hikâyesini uyarlıyor.

 

Seyid Çolak'ın yönettiği Kapan, bir adada balıkçılıkla hayatlarını idame ettiren beş arkadaşın, aralarından birinin kaybolması ve vahşi bir kurdun ortaya çıkmasıyla yaşadıklarını anlatıyor.

 

Gomorra, Tale of Tales ve Dogman gibi yapımlarla adından söz ettiren İtalyan sinemacı Matteo Garrone, Carlo Collodi'nin klasik çocuk masalı Pinokyo'yu canlı çekimle bir kez daha sinemaya taşıyor.

 

Happy Death Day serisinin yönetmeni Christopher Landon imzalı Freaky, kendi halinde lise hayatını sürdüren Millie ile kasabaya korku salan bir seri katilin birbirilerinin bedenlerinde uyanmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.