Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.243 Gösterim
25 Eylül 2020 10:22
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı üçü yerli olmak üzere toplam 7 yeni film seyirciyle buluşuyor.


Cin Baskını, okul arkadaşı Ziynet'in başarılarını kıskanan Alev'in ona karşı farklı büyülere başvurmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

19. yüzyılın en büyük roman yazarlarından Charles Dickens'ın ünlü eserinden uyarlanan The Personal History of David Copperfield, doğumundan itibaren belli başlı talihsizlikler geçiren ve türlü badireler atlatan David Copperfield'ın, bu yeryüzünde kendine bir yer edinme çabasını anlatıyor.

 

Meryem Uzerli'nin başrolünde yer aldığı Kovan, annesinin hastalığı üzerine Almanya'dan Artvin'e gelip arıcılıkla uğraşmaya başlayan Ayşe'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Witches in the Woods, üniversite öğrencisi Jill ve arkadaşlarının çıktıkları, insanlıktan uzakta kış tatilinde yaşanan gerilimli olayları konu ediniyor.

 

The Immortal Wars: Resurgence, müttefik hâline gelen Trikalypse ile isyancıların, hüküm süren Dominion'a karşı verdikleri özgürlük savaşını konu ediniyor.

 

Randıman, çalıştığı reklam ajansının önemli bir işi için çocukluğunun geçtiği ve fındık tarlalarında büyüdüğü Ordu'ya giden Filiz'in başından geçenleri konu ediniyor.

 

Çin'de büyük bir gişe başarısı elde eden The Eight Hundred, 1937 yılında Şangay'da kendilerini sıkıştıran Japon ordusuna karşı savaşan 800 Çin askeri ve sivilin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.