Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.127 Gösterim
4 Eylül 2020 13:10
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, Disney'nin merakla beklenen filmi Mulan da dahil olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ruken Tekeş'in kamerasını sular altında bırakılmadan önce Hasankeyf'e doğrulttuğu Aether, Hasankeyf'in ruhunun hafızalardaki yerini koruyor.

 

Get Out ve Us gibi filmlere imza atan Jordan Peele'in yapımcısı olduğu, Gerard Bush ve Christopher Renz'in yönettiği Antebellum, başarılı bir yazar ve güzel bir aile hayatı olan Veronica Henley'nin, bir gece evine dönerken kaçırıldıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor.

 

The Wretched, yaz tatili için annesiyle ayrı olan babasının yanına gelen genç Ben'in, komşularında yaşanan garip olaylara şahit olduktan sonra gelişenleri konu ediniyor.

 

Disney'nin 1998 yapımlı klasik animasyon filminin canlı çekim uyarlaması olan Mulan, Çinli genç bir kadının erkek kılığına girerek hasta babası yerine İmparatorluk Ordusu adına çarpışmasını ve bu süreçte Çin'in gelmiş geçmiş en cesur kahramanlarından biri olma hikâyesini anlatıyor.

 

James Snider'ın yönettiği Penguin League, penguen pilotlar Flip ve Zooey'nin maceralarını anlatıyor.

 

Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı Escape from Pretoria, Güney Afrika'da Apartheid döneminde hapisten kaçmayı planlayan iki politik mahpusun hikâyesini anlatıyor.

 

Les traducteurs, Dedalus isimli çok satan roman serisinin üçüncü kitabının aynı anda çevrilmesi için bir eve çağrılan dokuz farklı ülkeden tercümanın, kitabın ilk 10 sayfasının internete sızması sonrası zan altında kalmalarıyla gelişen gerilimli olayları konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.