Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

4.065 Gösterim
11 Ekim 2019 13:10
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda altısı yabancı, biri yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


09 Ekim'de gösterime giren Metallica’nın San Francisco Symphony ile birlikte kaydettiği canlı konser kaydı, kısa süreliğine sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği 7. Koğuştaki Mucize, 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova'nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.

Usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın yeni filmi Dolor y gloria (Acı ve Zafer) artık hayatının belli bir dönemini geride bırakmış olan yönetmen Salvador Mallo'nun ilk aşkından bugünkü ilişkilerine, geçmişten bugüne yaptığı tüm tercih ve yaşamında iz bırakan olayların ruhunda büyük bir gürültü yaratarak şimdiki hikâyesini etkilemesini konu ediniyor.

İspanyol Pansiyonu filmiyle tanınan Cédric Klapisch'in yönettiği Deux Moi, komşu olmalarına rağmen henüz tanışmamış olan Rémy ve Mélanie'nin birbirine paralel giden izole hayatlarını odağına alıyor.

Noomi Rapace'ın başrolünde yer aldığı Angel of Mine, bir yangın yüzünden kızını kaybetmiş olan Lizzie'nin, kızına çok benzettiği yedi yaşındaki Lola ile tesadüfen tanışması sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Will Smith'in başrolünde yer aldığı Gemini Man, işinin ehli bir kiralık katil olan Henry'nin, kendisini öldürmek için peşine düşen kişinin 25 yıl önce kendisinden alınan genlerle oluşturulmuş klonvari biri olduğunu fark etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Ready or Not, düğününü eşi Alex'in ailesinin malikanesinde gerçekleştiren Grace'in, kocasının ailesinin geleneksel oyunlarına katılması sonrası başından geçen dehşetengiz olayları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.