Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.313 Gösterim
4 Ekim 2019 12:08
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ekim ayının ilk hafta sonunda ikisi yabancı, beşi yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Dert Bende, arkadaşları Mert'in mutsuz bir evliliğe adım atmak üzere olduğunu düşünen Cem ve Kenan'ın, Mert'i kaçırmaya karar vermeleriyle gelişen olayları konu ediniyor.

Bünyamin, Reşat ve Kazım adlı polislerin yaşadığı komik olayları anlattığı Hareket Sekiz'in başrollerinde Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt var.

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in, zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla bildiğimiz anlamıyla Joker karakterine dönüşümünü konu ediniyor.

Keşfedilmemiş Çocuklar, aileleri tarafından terk edilmiş ve yuvada kalan, türlü yeteneklere sahip bir grup çocuğun hikâyesini anlatıyor.

2018 yapımı Kral Şakir Oyun Zamanı'nın devam filmi Kral Şakir Korsanlar Diyarı, bir maceraları sırasında Bermuda Şeytan Üçgeni'nde gizemli bir küreye hapsolan Kral Şakir ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Utku Uçar'ın yönettiği Kuşatma 7 Uyuyanlar'ın oyuncu kadrosunda Ahmet Şafak, Fulden Akyürek, Özcan Varaylı, Çağatay Akman gibi isimler yer alıyor.

Gomorra'nın yazarı Roberto Saviano'nun kendi eserinden sinemaya uyarladığı La paranza dei bambini, Napoli'de mafyaya dahil olmaya çabalayan genç ama bir o kadar da zalim bir grup arkadaşın hikâyelerini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.