Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.327 Gösterim
27 Eylül 2019 13:22
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yabancı, ikisi yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Murat Onbul'un yönettiği Fırıncının Karısı, kocası Mustafa'nın hâli ve karakterindeki değişimden sonra kocasını takip etmeye başlayan Ferdane'nin hikâyesini anlatıyor.

Nora Fingscheidt'ın yazıp yönettiği Systemsprenger, hayatını sürdürdüğü sosyal hizmetlerin kendisine bulduğu her koruyucu ailenin yanından kaçan dokuz yaşındaki asi Benni'nin hikâyesini anlatıyor.

John Crowley'nin yönettiği The Goldfinch, annesi Metropolitan Sanat Müzesi’ne yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybettikten sonra varlıklı bir aile tarafından evlat edinilen Theodore Decker'ın hikâyesini anlatıyor.

Kayhan Başoğlu'nun yönettiği Sir-Ayet 2, lanetli bir servete konduktan sonra ölen bir adamın mezarını soyan iki arkadaşın başından geçenleri anlatıyor.

Jeff Sinasac'ın yönettiği Red Spring, vampir istilasından bir şekilde sağ çıkan bir grup insanın, hayatta olabileceklerini temenni ettikleri yakınlarına ulaşmaya çalışmalarını konu ediniyor.

Natalie Portman'ın başrolünde yer aldığı Vox Lux, lisede silahlı bir saldırganın katliamından kurtulan yegane öğrenci olan Celeste'in, bu travmatik olay sonrası bir popstar ikonuna evrileceği kariyer yolunu odağına alıyor.

Yeti Efsanesi, çatılarında bir Yeti ile tanışan genç Yi ve arkadaşlarının Şangay sokaklarından Himalaya’nın zirvelerine kadar uzanan macerasını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.