Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.679 Gösterim
16 Ağustos 2019 12:12
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ağustos ayının üçüncü hafta sonunda altısı yabancı, biri yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Andrew Jones'un yönettiği Alcatraz, bir soyguncu ile eski bir gangsterin liderliğinde Alcatraz'dan kaçmaya çalışan bir grup suçlunun hikâyesini anlatıyor.

Thurop Van Orman'ın yönettiği The Angry Birds Movie 2, ilk filmde karşı karşıya gelen kuşlar ve domuzların, adalarını tehdit eden başka bir unsura karşı bir araya gelmesini anlatıyor.

Emma Thompson ve Mindy Kaling'in başrollerinde yer aldığı Late Night, uzun süredir sürdürdüğü talk şov programını kaybetme riskiyle karşı karşıya olan Katherine Newberry ile kendisinin büyük hayranı olan ve usta isme yardımcı olmak isteyen Molly'nin hikâyesini anlatıyor.

Franck Thilliez’in romanından uyarlanan Kaçış Oyunu'nun yönetmen koltuğunda Jacques Kluger oturuyor.

Ünlü oyuncu Guillaume Canet'nin yönettiği Nous finirons ensemble, ilk filmden 8 yıl sonra, Max'in sürpriz doğum günü kutlaması için bir araya gelen eski dostların hikâyesini anlatıyor.

Osman Taşçı'nın yönettiği Sesinde Aşk Var'ın başrollerinde Burak Tozkoparan ve Hayal Köseoğlu yer alıyor.

Sophie Kinsella'nın aynı isimli romanından uyarlanan Can You Keep a Secret?, uçakta bir gerilim anında yabancı olarak gördüğü bir adama sırlarından bahseden Emma'nın, bu adamla tekrar karşılaşması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.