Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.795 Gösterim
9 Ağustos 2019 13:08
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ağustos ayının bayram tatiliyle birleşen ikinci hafta sonunda beşi yabancı, ikisi yerli olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


BTS “Love Yourself” turunun ardından Bring The Soul: The Movie müzikal belgeseli ile sinema perdelerine geri dönüyor.

Timo Vuorensola'nın yönettiği Iron Sky: The Coming Race, Nazilere karşı mücadeleyi Ay'a taşıyor.

Isabela Moner'in başrolünde yer aldığı Dora and the Lost City Of Gold, küçüklüğünden beri ailesiyle maceradan maceraya atılan Dora'nın bu kez ailesini kurtarmak için çıktığı serüveni anlatıyor.

Sean Brown ve Luke Gosling'in yönettiği Bloody Myth, bir aranda kayıplara karışan nişanlısını aramaya koyulan bir gazetecinin hikâyesini anlatıyor.

Konuşan Hayvanlar, ailesinin çalıştığı hayvan koruma parkında büyüyen ve diğer insanlardan farklı olarak hayvanların konuşmalarını duyabilen genç Can'ın, hayvanları parkın hırslı sahibi Şaheste Hanım ve onun planından korumaya çalışmasını anlatıyor.

Fransız filmlerinin meşhur yüzlerinden Louis Garrel’in bu sefer hem kamera önünde hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde, 90’ların en popüler isimlerinden Laetitia Casta ve Lily-Rose Depp yer alıyor.

Siccin serisinin önceki filmlerinde olduğu gibi Alper Mestçi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Siccin 6, ailevi sorunlarla boğuşurken kendisini bir anda tuhaf olayların içerisinde bulan Yaşar, karanlık bir geçmişe sahip olan kızı Efsun ve kendisine bahşedilen melekeleri sorgulayan Orhan'ın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.