Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.320 Gösterim
26 Nisan 2019 13:25
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Nisan ayının son hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Infinity War'la korkunç titan Thanos amacına ulaşmış ve evrenin yarısını yok etmişti. Russo Kardeşler'in yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu Avengers: Endgame'de evrenin sevilen kahramanları Captain Marvel'ı da yanlarına alarak her şeyleri pahasına Thanos'a karşı mücadeleyi sürdürüyor.

Animasyon yapım The Queen's Corgi, Kraliçe Elizabeth'in sadık dostu Corgi adlı bir köpeğin kaybolduktan sonra yaşadığı maceraları anlatıyor.

Julia Roberts ve Lucas Hedges'ın başrolleri paylaştığı Ben Is Back, madde bağımlısı bir gencin Noel arifesinde ansızın ailesinin evine dönüşünün akabinde gelişenleri konu ediniyor.

Kemal Yılmaz ve Elife Özker'in yönettiği Hasbihal, ailesinin yanında yaşayan Hasbi'nin kabuğundan çıkma çabasını anlatıyor.

Tarık Aktaş yönetmenliğindeki Nebula, ruhun doğadaki yerini keşfeden Hay'ın çıktığı yolculuğu konu ediniyor.

Yönetmen koltuğunda oturan Pierre Salvadori’nin 1980’lerin Something Wild ve Married to the Mob gibi renkli ve hareketli komedilerinden esinlendiği Seninle Başım Dertte, eşinin ölümünden sonra onun farklı bir kimliğiyle tanışan Yvonne'un hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmenliğini Onur Aldoğan'nın üstlendiği SIFIR: Etkisiz Eleman, ilkokul yıllarında bir travma yaşayan Vecdi'nin bu travmanın üzerinde bıraktığı psikolojik etkiden kurtulma ve yarattığı kabuktan çıkma macerasını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.