Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.255 Gösterim
5 Nisan 2019 11:58
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Nisan ayının ilk hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Onur Barış'ın yazıp yönettiği, Sait Faik Abasıyanık'ın hayatını canlandırmalarla iç içe bir şekilde anlatan belgesel Benden Hikâyesi'nde, ünlü yazara oyuncu Mert Er hayat veriyor.

Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği Dumbo, kocaman kulakları sayesinde uçabilen genç fil Dumbo'nun mücadele içindeki bir sirke katılıp buradaki arkadaşlarıyla beraber sirkin karanlık sırlarını keşfederek yıllardır devam eden bu yeri kurtarmaya çalışmasını anlatıyor.

Yeşilçam klasikleri arasında yer alan Hababam Sınıfı'nın yeniden çevrimi Hababam Sınıfı Yeniden, Özel Çamlıca Lisesi'nin tekrardan karma eğitime geçmesinin akabinde namı kendisinden önce gelen sınıfın yaşadıklarını anlatıyor.

Yönetmen koltuğunda Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer'in oturduğu, Stephen King'in aynı adlı ünlü eserinden uyarlanan Pet Sematary, iki çocuğu ve eşi Rachel ile Boston'da bir kırsala taşınan ve bu taşınmanın akabinde evinin yakınındaki ormanın derinliklerinde bir mezarlığı keşfeden Dr. Louis Creed'in yaşadığı trajedi sonrasında korkunç sonuçlara yol açacak bir kötülüğü serbest bırakmasıyla başlayan hikâye zincirini konu ediniyor.

Uzun suç kariyerinde birçok kez hapisten kaçan ve 70 yaşında gerçekleştirdiği son kaçışının akabinde jübilesi niteliğindeki son bir soygun serisine girişen Forrest Tucker'ın hikâyesini konu edinen The Old Man and the Gun'da, usta aktör Robert Redford son kez seyirci karşısına çıkıyor.

David F. Sandberg yönetmenliğindeki Shazam!, genç bir çocuğun süper güçlerle, altı mitolojik Tanrı ve karakterin (Solomon, Herkül, Atlas, Zeus, Aşil ve Mercury) gücüne sahip pelerinli ve kaslı bir kahramana dönüşmesine dayanıyor.

Süleyman Arda Eminçe'nin yazıp yönettiği Suç Unsuru, birlikte yaşayan iki yakın arkadaş Celal ve Buğra'nın evine polis tarafından baskın yapılması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.