Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.746 Gösterim
8 Şubat 2019 12:25
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Florian Henckel von Donnersmarck yönetmenliğindeki Asla Gözlerini Kaçırma, Doğu Almanya'dan kaçarak Batı Almanya'da kendine bir hayat kurmaya çalışan fakat Nazi rejimi altında geçmiş çocukluğunun izlerinden kurtulamayan Alman sanatçı Kurt Barnert'in hikâyesini anlatıyor.

Özkan Çelik yönetmenliğindeki Babamın Kemikleri, erken yaşta köyünü terk eden Ömer'in yıllar sonra annesinin son isteğini yerine getirmek için köyüne dönüşünü konu ediniyor.

2014 yapımlı The Lego Movie'nin beş yıl sonrasında geçen bu devam filmi Lego Filmi 2, sinir bozucu seviyede iyimser Emmet Brickowski'nin, Lucy'nin kurtulmasına yardımcı olmak ve uzaydan gelen bir istilacıya karşı koymak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Animasyon film The Ladybug, Altın Kanyon adındaki vadedilmiş cenneti bulmaya çalışan hayvanların öyküsünü anlatıyor.

Kraliçe'nin her şeyiyle yakından ilgilenen Lady Sarah'nın, saraya yeni gelen Abigail ile arasında başlayacak olan gözdelik mücadelesini konu edinen The Favourite'da Kraliçe Anne'e Olivia Colman hayat verirken; amansız mücadele içindeki ikili rolünde seyirci karşısına Emma Stone ve Rachel Weisz çıkıyor.

Onur Aldoğan'ın yönettiği Sir-Ayet, psikolojik sorunlar yaşayan annesi Hicran'ı üç arkadaşıyla birlikte ziyaret etmeye giden Gizem'in ve annesinin hikâyesini anlatıyor.

Patrick DeWitt'in Sisters Kardeşler kitabından uyarlanan, yönetmen koltuğunda Jacques Audiard'ın oturduğu The Sisters Brothers, 1850'lerin Oregon'unda iki farklı doğaya sahip yörenin şöhretli tetikçileri Eli ve Charlie Sisters kardeşlerin Commodore'dan aldıkları emir doğrultusunda Hermann Kermit'in peşine düşerek onu öldürmeye çalışmalarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.