Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.628 Gösterim
30 Kasım 2018 10:12
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Vuslat Saraçoğlu'nun 2018 İstanbul Film Festivali'nde Altın Lale'ye layık görülen filmi Borç, rahatsızlanan yan komşuları Huriye'nin bakımını üstlenen Tufan'ın hikâyesini ele alıyor.

Kıvanç Baruönü'nün yönettiği, Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı Hedefim Sensin, mesleği çiğköftecilik olan Zekeriya'nın iki mafya arasında büyük bir husumete sebep olması ve mafya arasındaki çatışmanın akabinde adaya kaçmasıyla burada yaşadığı hem aşk hem de tehlike dolu macerayı konu ediniyor.

Bollywood'un en yüksek bütçeli filmlerinden biri olarak gösterilen Thugs of Hindostan, 18. yüzyılın sonlarında Hindistan'ın Britanya İmparatorluğu'ndan ayrılarak özgürleşmesi için mücadele eden bir grup haydutun hikâyesini anlatıyor.

The Bad Nun, huzurlu bir ortamda dinlenmek için şehir dışında konaklayan Aesha'nın kapısına bir rahibenin gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

2011 yapımı The Girl with the Dragon Tattoo'nun devamı niteliğindeki The Girl in the Spider's Web, Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist'in casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış devlet organlarının dahil olduğu, geniş çaplı bir gizemi aydınlatmaya çalışmalarını konu ediniyor.

2018 Sundance Film Festivali'nde İzleyici Ödülü'ne layık görülen The Guilty, acil yardım hattında çalışan polis memuru Asger Holm'un, arayarak kaçırıldığını söyleyen bir kadını kurtarma çabasını anlatıyor.

2016 yapımlı Moonlight ile Oscar'a layık görülen Mahershala Ali'nin saygın piyanist Don Shirley'ye hayat verdiği Green Book'ta, Shirley'nin fedaisi Tony Lip rolünde seyirci karşısına iki kez Oscar adaylığına layık görülmüş Viggo Mortensen çıkıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.