Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

4.009 Gösterim
2 Kasım 2018 13:15
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Kasım ayının ilk hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Bohemian Rhapsody, 60'lı yılların sonunda Londra'da kurulan ve tüm zamanların en efsanevi gruplarından birine dönüşen Queen'in ikon haline gelmiş solisti Freddie Mercury'yi ve Mercury'nin liderlik ettiği grubun Live Aid konserine kadar ilerleyen sürecini ele alıyor.

Gaspar Noé'nin yazıp yönettiği, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren Climax, sapa ve boş bir okul binasında provalarını gerçekleştirmek için buluşan yirmi kişilik bir dans grubunun düzenlediği partinin kontrolden çıkmasıyla gelişenleri anlatıyor.

Murat Dalkılıç ile Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Dünya Hali, animatörlük yapan iyi niyetli Serdar ile idealist bir gazeteci olan Gizem'in hikâyesini anlatıyor.

Mehmet Sağlam'ın yazıp yönettiği Ecinni, çocukluğunda kız kardeşinin ortadan kaybolmasının akabinde cinlerle iletişime geçmeye başlayan Kadir ile arkadaşlarının belgesel çekimi için gittikleri köyde yaşadıklarını anlatıyor.

E.T.A. Hoffmann'ın klasik masalından esinlenen The Nutcracker and the Four Realms'in yönetmen koltuğunda Lasse Hallström ve John Johnston otururken filmin başrollerini Keira Knightley, Mackenzie Foy, Morgan Freeman ve Helen Mirren gibi isimler paylaşıyor.

Umut Aral'ın yönetmenliğini üstlendiği İyi Oyun, kendini bir anda profesyonel video oyun dünyası içerisinde bulan Cenk'in hikâyesini anlatıyor.

Ann Patchett'in çok satan romanından uyarlanan Tutsak (Bel Canto), Japon endüstri devi Bay Hosokawa'nin düzenlediği özel bir partide konser vermek üzere Güney Amerika'ya seyahat eden ünlü soprano Roxanne Coss'un dramatik aşk hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.