Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.595 Gösterim
5 Ekim 2018 14:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ekim ayının ilk hafta sonunda beşi yerli, ikisi yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Sinan Kaçar'ın yönettiği film, bir grup arkadaşın hayatta kalma mücadelesini anlatan bir korku komedi.

Abdurrahman Öner'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı Aydede, Bekir ve annesi Rabia'nın hikâyesini konu ediniyor.

Müfit Can Saçıntı yönetmenliğindeki Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikâyesini konu ediniyor.

Çağrı Cem Bayraklı yönetmenliğindeki İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi, çizgi dizisi senaristi Aslı'nın iki fedaiyle beraber atıldığı macerayı konu ediniyor.

Rowan Atkinson'ın başrolünde yer aldığı yeni Johnny English macerası Johnny English Strikes Again, bir siber saldırının Britanya'daki tüm aktif gizli ajanların kimliklerini ortaya çıkarması ve Johnny English'in gizli servisin son umudu olarak görev almasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Mehmet Yaşa yönetmenliğindeki Sokak Sınıfı, okuldan kaytaran çocukları sokakta eğitmek için maceraya atılan dört arkadaşın hikâyesini konu ediniyor.

Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom, Eddie Brock'un Life Foundation örgütüyle karşılaşması ve sonrasında olayların içine dahil olarak Venom'a dönüşmesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.