Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.146 Gösterim
31 Ağustos 2018 13:10
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ağustos ayının son gününde, biri yerli altısı yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Frank Grillo ve Bruce Willis'in başrollerini paylaştığı Reprisal, çalıştığı bankada yakın arkadaşının ölümüyle sonuçlanan bir soygun sonrası tüm bunlardan sorumlu olan suçlunun peşine düşen Jacob ve ona bu yolda yardım eden eski polis James'in mücadelesini anlatıyor.

Yvonne Strahovski'nin başrolünde yer aldığı korku filmi He's Out There, tatillerini geçirdikleri sakin bir göl evinde azılı bir psikopatın kendileri için hazırladığı kabustan sağ çıkmanın mücadelesini veren bir anne ve iki genç kızının hikâyesini anlatıyor.

Orhan Erkal'ın yönettiği Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz'ün içine atıldığı macerayı anlatıyor.

Emma Roberts ve Hayden Christensen'in başrolünde yer aldığı Little Italy, birden fazla nesli içerisinde barındıran aşk hikâyelerini anlatıyor.

David Foenkinos ve Stéphane Foenkinos'un yazıp yönettiği Jalouse, sevimli biri olarak görülen eğitmen Nathalie'nin bir çeşit orta yaş krizinin akabinde çevresindeki tüm yakınlarını kıskanmaya başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

A Prayer Before Dawn, Tayland'da kötü şöhretiyle nam salmış bir hapishaneye tıkılan ve özgürlüğüne kavuşmak için Muay Thai turnuvalarında dövüşmesi gereken İngiliz bir boksörün hikâyesini konu ediniyor.

Leigh Whannell'in yazıp yönettiği Upgrade, bir soygun sırasında eşini kaybeden ve felç kalan Grey Trace'in, deneysel bir tedavi sonrası vücudunun kazandığı üstün yeni özelliklerle birlikte intikam arayışını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.