Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.816 Gösterim
3 Ağustos 2018 12:25
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Ağustos ayının ilk hafta sonunda biri yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film gösterime giriyor.


Özgür Bakar'ın yönetmenliğindeki Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, mafya babasıyla ters düşen Gürbüz'ün atıldığı macerayı konu ediniyor.

Ewan McGregor'un başrolünde yer aldığı Christopher Robin, kendi ailesini kuran ve çok da memnun kalmadığı bir işte çalışan Christopher Robin'in çocukluğunda beraber oyunlar oynadığı Pooh ve arkadaşlarıyla yolunun yeniden kesişmesini konu ediniyor.

68. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarışan ve başrolünde Isabelle Huppert'ın yer aldığı Eva, iki ana karakter, Bertrand ve Eva'nın arasındaki takıntılı ilişkiyi konu ediniyor.

Aaron Horvath ve Peter Rida Michail'ın yönetmenliğini üstlendiği animasyon Teen Titans Go! to the Movies, Superman veyahut Batman gibi kendisine has bir Hollywood filminin çekilmesini isteyen Robin'in başını çektiği Genç Titanlar'ın, gerek bu filmin gerçekleşmesi gerekse kendilerini birer süper kahraman olarak kanıtlamaları için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Alexandra Bracken'ın eserinden Jennifer Yuh Nelson tarafından sinemaya uyarlanan The Darkest Minds, ABD'deki insanların önemli bir kesiminin ölümüne sebep olan veba salgınından özel güçler kazanarak sağ çıkan bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

Eric LeMarque'ın aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan 6 Below: Miracle on the Mountain, geçmişindeki travmaları aşmak adına yalnız başına bir dağ evine yerleşen olimpik eski sporcu Eric'in bir kar fırtınası sonrası verdiği hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Clay Staub'un yönetmenliğini üstlendiği Şeytan Kapısı, ortadan kaybolun bir anne ve oğul için araştırmaya başlayan iki ajanının karşı karşıya kaldığı tuhaf olayları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.