Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.491 Gösterim
1 Haziran 2018 12:04
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Cebimdeki Yabancı filminin ikinci kez vizyon şansı yakaladığı hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda yedi yeni film gösterime giriyor.


Nuri Bilge Ceylan'ın prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren filmi Ahlat Ağacı, üniversiteyi bitirdikten sonra yazdığı kitabı bastıracak parayı bulma adına memleketine dönen, ailesiyle ve geçmişte tanıdığı insanlarla yüzleşme sürecine giren Sinan'ın hikâyesini konu ediniyor.

Uğur Akünlü'nün yönettiği Cin-i Ayet, henüz küçük yaşlardayken ailesinin katledilmesinden sorumlu olan ifritten intikamını almak isteyen Salih'in hikâyesini anlatıyor.

John Stevenson'un yönettiği Cüce Dedektif Şerlok'ta, Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet'in sevilen bahçe cüceleri, Londra'da yepyeni bir macera için geri dönüyor.

Barış Denge'nin yönettiği Deniz ve Güneş, babasının ısrarları sonucu Nurperi ile evlenmenin arefesinde olan Deniz ile katıldığı sualtı etkinliğinde tanıştığı Güneş'in hikâyesini anlatıyor.

Kasırgada Vurgun; bir suçlu ekibinin, kasırga tehdidi karşısında fırsattan istifade ederek ABD Mint tesisine sızıp 600 milyon dolar çalma girişimini konu ediniyor.

Diane Keaton ve Jane Fonda'nın başrollerinde yer aldığı Kitap Kulübü'nde, aşkı geride bırakan dört yakın arkadaşın başlattıkları kitap kulübüyle değişen yaşamları konu ediliyor.

Shailene Woodley ve Sam Claflin'in başrollerini paylaştığı Adrift, okyanusa açılan bir çiftin tarihin en büyük kasırgalarından biriyle karşılaşmalarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.