Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

4.133 Gösterim
2 Mart 2018 13:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Mart ayının ilk hafta sonunda ikisi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız, babasının şirketinin başına geçerek CEO'luk görevini üstlenen Ferhat ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'ın hikâyesini anlatıyor.

Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer aldığı Red Sparrow, Rus güvenlik servisinde eğitimini alan Dominika'nın bir CIA ajanıyla ilgili görevinden sonra yaşananları konu ediniyor.

Biray Dalkıran'ın ABD'de çektiği filmi Melez, gazeteci bir çift olan Amy ve John'un; Amy'nin beklenmedik hamileliği ve aldığı kürtaj kararı sonrasında değişen hayatlarını konu ediniyor.

Árni Ásgeirsson'un yönettiği animasyon Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın, ailesiyle güneye göç edemeyen yavru Puloi'un yeni arkadaşlarıyla kışı atlatma mücadelesini anlatıyor.

Hillary Jordan'ın aynı isimli romanından Dee Rees tarafından sinemaya uyarlanan Mudbound, II. Dünya Savaşı'nın ertesinde Mississippi'deki çiftliklerine dönen genç Jamie ve Ronsel'in gelişen dostluğu ile McAllan ve Jackson ailelerini odağına alarak dönemin sosyal adaletsizlik, ırkçılık ve toprak mücadelesi gibi konularını gözler önüne seriyor.

Taylan Mintaş'ın yazıp yönettiği belgesel Sessizliğin Kardeşleri, yönetmenin uzun bir süre sonra yeniden yolunun düştüğü memleketinde yaşayan kuzenleri Toso ve Çao'nun hikâyesini konu ediniyor.

Greta Gerwig'in yönettiği, Saoirse Ronan'ın başrolünde yer aldığı Lady Bird, Sacramento'da yaşayan ergenlik çağındaki Christine'in büyüme sancılarını ve annesiyle olan çalkantılı ilişkisini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.