Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

4.503 Gösterim
15 Aralık 2017 12:15
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film vizyondaki yerini aldı.


Michel Hazanavicius'un prömiyerini Cannes'da gerçekleştiren filmi Le Redoutable, La chinoise filminin setinde birbirine aşık olan ünlü yönetmen Jean-Luc Godard ile genç oyuncu Anne Wiazemsky'nin hikâyesini, 1968 yılıyla birlikte esen devrim rüzgarları eşliğinde anlatıyor.

Mehmet Güldoğan'ın yönettiği Papatya, babasını erken yaşta kaybeden Umut ile en yakın arkadaşı Nuri'nin hikâyesini anlatıyor.

Aynı isimli dizinin karakterlerinin sinema macerasını anlatan Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, mafya lideri Kulaksız Adnan'ın, kızı Yasemin'i sevgilisi Semih'ten ayırmaya çalışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Evan Peters ile Al Pacino'nun yer aldığı Somali Korsanları, siyaset ile Somali korsan çetelerinin arasındaki bağlantıyı araştıran genç gazeteci Jay Bahadur'un hikâyesini anlatıyor.

Rian Johnson'ın yazıp yönettiği, Star Wars serisinin sekizinci bölümü olan The Last Jedi, The Force Awakens ile tanıştığımız Rey'in Luke Skywalker ile buluşmasının ertesinde olacakları konu ediniyor.

2017 Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarışan, Sally Potter'ın yazıp yönettiği The Party, bir kutlama vesilesiyle bir araya gelen bir grup arkadaşın, zamanla trajediye dönüşen partisini konu ediniyor.

Alain Chabat'ın yazıp yönettiği Yeni Yıl Tehlikede, kendisine yardımcı olan elflerin hastalanması sonrası bu duruma bir çare bulmaya çalışan Noel Baba'nın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.