Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

2.729 Gösterim
25 Ağustos 2017 11:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Ağustos ayının son hafta sonunda biri yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam altı yeni film gösterime giriyor.


Illumination Entertainment'ın dünya genelinde çok sevilen serisi Despicable Me yeni filmiyle yeniden izleyiciyle buluşuyor. Gru ve minyonları, yeni maceralarında kötü olmanın ne kadar iyi bir his olduğunu tekrardan hatırlıyorlar.

Kate Mara'nın başrolünde yer aldığı Megan Leavey, hayatında yeni bir sayfa açmak adına askere kaydolan Megan ile bomba tespit ekibinde yer alan köpek Rex'in hikâyesini anlatıyor.

Makoto Shinkai'nin yönettiği Senin Adın, birbirini tanımayan ve farklı şehirlerde yaşayan iki gencin, birbirleriyle garip bir şekilde bağlantı kurmaları sonucu gelişen olayları anlatıyor.

Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı Şansımı Seveyim, bulunduğu çevreye şanssızlık getirmesiyle nam salan Sebahattin'in, büyüdüğü mahalleye geri dönmesiyle yaşananları anlatıyor.

Steven Soderbergh'in yönettiği Logan Lucky, Kuzey Carolina'da NASCAR yarışları esnasında gerçekleştirecekleri bir soygunla yüklü bir paranın üzerine konmayı hedefleyen iki kardeşin hikâyesini konu ediniyor.

James Cameron'ın kült Terminator serisinin pek çokları tarafından başyapıtı olarak gösterilen Terminator 2: Mahşer Günü, 3D olarak restore edilen versiyonuyla bir kez daha seyirciyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.