Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

2.751 Gösterim
30 Haziran 2017 11:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda tamamı yabancı yapım olmak üzere altı yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Teresa Palmer ve Michiel Huisman'ın başrollerinde yer aldığı 2:22, her gün saat 2:22'de gerçekleşen garip olayların etrafında bir araya gelen iki kişinin hikâyesini konu ediniyor.

Nicolas Cage, Gina Gershon ve Faye Dunaway'in başrollerinde yer aldığı Bakıcı, sıkıntılı geçmişinden kaçmak adına yeni bir şehre taşınan bir annenin, burada başka bir anneyle tanışmasından sonra gelişen olayları konu ediniyor.

Olivier Assayas'ın yönettiği, kısa bir süre önce ikiz kardeşini kaybetmiş olan alışveriş danışmanı Maureen'in gizemli hikâyesini ele alan Personal Shopper'ın başrolünde, Kristen Stewart bulunuyor.

Nick Jongerius'un yönettiği Katliam Günü, travmatik geçmişinden kurtulmak için gittiği Amsterdam'a giden Jennifer'ın yaşadıklarını odağına alıyor.

İngiltere'nin önemli genç kuşak oyun yazarlarından Alice Birch ile tiyatro yönetmeni William Oldroyd, Nikolai Leskov'un novellası Mtsensk İlçesi'nin Lady Macbeth'ini modern bir yaklaşımla sinemaya uyarladı.

Edgar Wright'ın yazıp yönettiği Baby Driver, bir suç ağının lideri için kaçış şoförlüğü yapan ve neredeyse 24 saat müzik dinleyen Baby'nin aksiyon dolu hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.