Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

4.296 Gösterim
24 Mart 2017 12:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


A. Uygur Öztürk'ün yönettiği Beyaz Balina, Anadolu'nun ücra bir köyünde yolları kesişen Ali ile Vahap adlı iki çocuğun dostluğunu anlatıyor.

David Lynch: Yaşam Sanatı, David Lynch'in geçmişine çıktığı yolculukta, sanatçının sadece zihninde yer edinmeyip eserlerine de bir şekilde yansıyan anıların izini sürüyor.

Daniel Espinosa'nın yönettiği, başrollerinde Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ve Rebecca Ferguson gibi isimlerin yer aldığı Hayat (Life), bir uzay istasyonunda görevli altı kişinin, Mars'ta tek hücreli bir varlığı keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins ve Ben Kingsley gibi isimlerin yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken Collide, aksiyonu bol bir kaçış hikâyesini ele alıyor.

90'lı yıllarda televizyon ekranlarının vazgeçilmezlerinden olan çizgi dizinin sinema uyarlaması Power Rangers, yaptıkları bir keşif sonrası süper güçler kazanan beş lise öğrencisinin hikâyesini anlatıyor.

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde yer aldığı Sonsuz Aşk, birbirinden çok farklı iki insanın aşk hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.