Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.777 Gösterim
10 Şubat 2017 08:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda sadece bir yerli film gösterime girerken, toplamda altı yeni film sinema salonlarındaki yerini alıyor.


Alpgiray M. Uğurlu'nun senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Enkaz, depremin iki hayat üzerinde bıraktığı yıkıntıyı odağına alan gerilimli bir hikâye anlatıyor.

Valerie Deridder'in senaryosuna imza attığı, R. Kan Albay'ın yönetmenliğini üstlendiği İsra ve Sihirli Kitap, 9 yaşındaki Isra'nın okul gezisiyle gittiği gizemli bir kütüphanede yaşadıklarını anlatıyor. 

2014 yılının en iyi aksiyon filmlerinden biri olarak gösterilen John Wick'in devam filmi John Wick 2, emeklilik günlerinden ikinci kez geri dönmek zorunda kalan John Wick'in neredeyse imkânsız görevine odaklanıyor.

E.L. James çok satan roman serisinin sinemaya uyarlanan ikinci filmi olan Karanlığın Elli Tonu, Christian ve Ana'nın tutku ve tehlike arasında gidip gelen ilişkisine odaklanıyor.

2014 yılında vizyona giren, gerek hikâyesi gerekse görselliği ile yılın en çok konuşulan animasyonlarından biri olan Lego Filmi (The Lego Movie)'nde yan karakter olan BatmanLego Batman Filmi ile bu kez ana karakter olarak salonlara konuk oluyor.

Paul Dano ve Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı, 2016 yılının en aykırı yapımlarından biri olan Swiss Army Man, ıssız bir adada intihar etmek üzereyken bulduğu bir ceset ile yeniden hayata tutunan Hank'in hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.