Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.721 Gösterim
25 Kasım 2016 11:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Kasım ayının son hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film gösterime giriyor.


Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye'nin paylaştığı Bana Git De, varoluş sorgulamalarını aşmak için Doğu'ya yolculuk yapan Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun başrollerinde yer aldığı, çok sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın dördüncü filmi, başı dertten kurtulmayan bu dörtlünün maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Swimming Pool, 8 Femmes, Dans la maison gibi filmlerle tanınan François Ozon'un prömiyerini Venedik'te yapan filmi Frantz, savaşın geride bıraktığı hayatların kefaret ve huzur arayışını anlatıyor.

Aaron ve Austin Keeling'in yazıp yönettiği Lanetli Ev (The House on Pine Street), yedi aylık hamile olan Jennifer'ın taşındığı yeni evinde yaşadığı paranormal olayları konu ediniyor.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan, Ewan McGregor'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Pastoral Amerika, 1960'ların toplumsal ve siyasal çalkantılarıyla dağılan "mükemmel" bir Amerikan ailesinin çöküşünü odağına alıyor.

Mel Gibson'ın yönetmenliğe geri döndüğü, başrolünde Andrew Garfield'ın yer aldığı Hacksaw Ridge, 2. Dünya Savaşı'nda savaşmayı reddeden ve kurşun sıkmadan onlarca hayatı kurtarmayı başaran Desmond T. Doss'un hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.