Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

4.563 Gösterim
4 Kasım 2016 14:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Kasım ayının ilk hafta sonunda, üçü yerli, üçü yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film gösterime giriyor.


Murat Kılıç ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerinde yer aldığı, Mehmet Can Mertoğlu'nun yönettiği Albüm, evlat edindikleri bebeğin biyolojik olarak kendi çocukları olduğu imajını sağlamak için düzmece bir fotoğraf albümü hazırlayan bir çifti odağına alıyor.

İlk Dağ filminden altı sene sonra başlayan Dağ 2'de, iki can dostu Oğuz ve Bekir, ilk saha görevlerinde Irak'ta barbarlığın hüküm sürdüğü yerlere girerler. Görevleri; IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak ve bölgeden çıkarmak.

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Doktor Strange, Tibet'te Ancient One ile tanıştıktan sonra mistik güçler konusunda kabiliyet kazanan eski cerrah Stephen Strange'in hikâyesini anlatıyor. Marvel'ın yeni filmi, özellikle görsel olarak tatmin edici bir seyirlik vadediyor.

Ömer Uğur'un yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu, serinin tanıdık yüzleri Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Bora Akkaş gibi isimlerin yeniden başrolünde yer aldığı Geniş Aile 2: Her Türlü, karakterlerini yeni bir maceraya sürüklüyor.

Temel İçgüdü, RoboCop ve Showgirls gibi yapımlara imza atan Paul Verhoeven'in yönettiği, Cannes'da performansıyla övülen usta oyuncu Isabelle Huppert'ın başrolünde yer aldığı Elle, iş kadını Michelle'in tecavüze uğradıktan sonra yaşadıklarına odaklanıyor.

Walt Dohrn ve Mike Mitchell'ın yönetmenliğini üstlendiği, Dreamworks'ün yeni animasyon filmi Troller, sevimli yaratıklar Trollerin renkli maceralarını ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.