Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

3.113 Gösterim
16 Ağustos 2024 11:28
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor.

 

Film, keyifli bir gece geçirmek için bir araya gelen bir arkadaş grubunun başına gelen korku dolu olayları konu ediniyor.

 

Film, kendi işini kurarak yeni bir hayata atılan Lily'nin beyin cerrahı Ryle ile yoğun başlayan fakat zamanla Ryle'ın karanlık tarafına şahit olduğu ilişkisi sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Viggo Mortensen'in yönetip başrolünü Vicky Krieps ile paylaştığı western film, 1860'ların ABD'sinde yolları kesişen iki insanın, İç Savaş sırasında hayatları ve aşkları için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, boşanacakları haberini kızları Sude'ye söylemek için doğru anı yaratmaya çalışan ve bunun için ailece bir tatil organize eden İhsan ve Selma'nın başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, her yıl düzenlenen Koşan Adam yarışmasının öncesinde oyuncuların, sahibini dünyanın mutlak hükümdarı yapan efsanevi 'Süper Kemer'i elde etmek için bir dizi mücadeleden geçmesini konu alıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.