Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

3.361 Gösterim
11 Şubat 2022 11:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Mia Hansen-Løve’ın 2021 Cannes Film Festivali'nde yarışan filmi Bergman Island, yeni filmlerinin senaryosunu yazmak için ünlü yönetmen Bergman'ın uzun süre yaşadığı bir ada evine giden bir çiftin hikâyesini anlatıyor.

 

Marry Me filminde Lopez, müziğin süper starı Kat Valdez rolünde, Owen Wilson ise matematik öğretmeni Charlie Gilbert rolünde, evlenmeye ve birbirlerini daha sonra tanımaya karar veren iki yabancıyı canlandırıyorlar.

 

Film, Kısmetli köyüne bir grup yabancının gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

 

Özgür Bakar ve Bilal Kalyoncu'nun yönetmenliğini üstlendiği Malazgirt 1071, Anadolu tarihinin önemli savaşlarından Malazgirt'in hikâyesini ele alıyor.

 

Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi Nil'de Ölüm, Agatha Christie'nin 1937 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından uyarlanırken sevilen dedektif Hercule Poirot'nun karşılaştığı yeni bir cinayet vakasını konu ediniyor.

 

Bir hazine avcısı olan Nathan Drake'i odağına alan video oyun serisinin sinema uyarlaması Uncharted'da ana karaktere Tom Holland hayat verirken, Nathan'ın mentoru Victor Sullivan'ı ise Mark Wahlberg canlandırıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.