Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

2.919 Gösterim
6 Ağustos 2021 13:40
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, tamamı yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, sevilen Güney Koreli müzik grubu Blackpink'in bir araya gelişinin beşinci yılını, grup üyelerinin özel röportajları ve konser görüntüleri ile kutluyor.

 

Malgorzata Szumowska ve Michal Englert'in yönettiği Never Gonna Snow Again, mülteci olarak geldiği kasabada masör olarak çalışmaya başlayan Zhenia'nın, olağanüstü yetenekleriyle toplum içerisinde giderek bir guruya dönüşümünü anlatıyor.

 

Vlad Feier'in ilk uzun metraj filmi Still Here, hem polisin hem de basının kaybolan bir kız için bazı olaylara nasıl vurdumduymaz yaklaştığını gözler önüne seriyor.

 

Dark Sister, sürekli tekrar eden cinayet görüleri görmeye başlayan Cassie'nin, bu görülerin gerçeğe dönüşmesiyle başından geçenleri konu ediniyor.

 

G.I. Joe evreninin sevilen karakterlerinden Snake Eyes'ı anlatan film, bir Japon klanına dahil olduktan sonra ölümcül bir ninja olmanın yanı sıra kendisine yeni bir yuva edinmiş olan Snake Eyes'ın hikâyesini odağına alıyor.

 

David Lowery'nin yönettiği The Green Knight, Kral Arthur'un Yuvarlak Masa Şövalyelerinden Sir Gawain'in, Yeşil Şövalye'nin meydan okumasını kabul ettikten sonra başından geçenlerin anlatıldığı anonim hikâyeden sinemaya uyarlandı.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.