Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

2.648 Gösterim
9 Ekim 2020 10:55
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam 6 yeni film seyirciyle buluşuyor.


Aile Hükümeti, Elaldı köyüne atanan Salih öğretmenin akraba evliliklerinin önüne geçmek için bulduğu çözüm sonrasında tüm köy halkının düştüğü trajikomik durumları konu edinmektedir. 

 

Nobel Ödüllü yazar John Maxwell Coetzee'nin aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan Waiting for the Barbarians, yayılmacı imparatorluğun sınır kasabasında görevini sürdüren bir sulh yargıcının, isyana hazırlık yaptığı iddia edilen "barbarları" yakalayabilmek için gaddarca bir tutum sergileyen albayın yöntemlerini gördükten sonra imparatorluğa olan inancının sarsılmasını anlatıyor.

 

Bir Psikopatın Günlüğü, kaçırılıp öldürülen hamile eşi ve doğmamış çocuğunun intikamını almaya çalışan Burak'ın hikâyesini anlatıyor.

 

BoBoiBoy: The Movie, bir grup hazine avcısı tarafından kaçırılan arkadaşı Ochobot'u kurtarmak için mücadele veren BoBoiBoy ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

 

Keith Thomas'ın yönettiği The Vigil, eskiden üyesi olduğu Ortodoks Yahudi cemaatinden vefat eden birinin bedenine gömülene kadar refakat etmesi istenen Yakov'un bu süreçte başından geçen gizemli olayları anlatıyor.

 

Gilled de Maistre yönetmenliğindeki Mia and the White Lion, on yaşındaki Mia'nın bembeyaz bir aslan olan Charlie'yle olan dostluğunu konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.