Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

2.973 Gösterim
7 Haziran 2019 10:24
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda biri yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


2016 yapımlı animasyon filmi The Secret Life of Pets'in devam filmi The Secret Life of Pets 2'da Max ve arkadaşları Manhattan sokaklarında yeni maceralara atılmaya hazırlanıyor.

X-Men filmlerinin öne çıkan senarist ve yapımcısı Simon Kinberg'in bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu X-Men: Dark Phoenix, çocukluğundan itibaren Jean Grey'in hikâyesine ve sahip olduğu inanılmaz güçlerin onu mahvederek nasıl Dark Phoenix'e dönüştürdüğüne odaklanacak.

Oyunculuğuyla olduğu kadar sinemacı kimliğiyle de tanıdığımız Görkem Yeltan'ın yönettiği Bağcık, annelerini kaybetmiş olan ve anneannelerinin Kanada'ya gidişi sonrası Bodrum'a amcalarının yanına gitmek durumunda kalan iki kız kardeşin etrafında gelişen hikâyeleri anlatıyor.

Paolo Virzi'nin yönettiği Notti magiche, İtalya'da gerçekleşen 1990 Dünya Kupasının devam ettiği dönemde, polisin Tiber nehrinde ünlü bir yapımcının cesedini bulması sonrası gözlerin üç senariste dönmesini konu ediniyor.

Gaya Jiji'nin yönettiği My Favourite Fabric, Şam'da yaşayan ve 25 yaşında genç bir kadın olan Nahla'nın, ailesinin kendisini görücü usulü evlendirmek istediği sırada üst katındaki Madam Jiji'nin yanında kendi özgürlük alanını bulmasını konu ediniyor.

Evan Tramel'in yönettiği Bigfoot, Kuzey Kutbu'nun kötü yetisi Arvid tarafından sürgüne gönderilen Noel Baba'yı kurtarmak için yola çıkan genç Finn ve ejderhası Haldor'un hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.