Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

3.359 Gösterim
24 Mayıs 2019 11:05
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda biri yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon, Yetilerin varlığını ispatlamaya kendini adamış olan Simon ile özel dedektif Nelly'nin hikâyesini anlatıyor. 

Guy Ritchie'nin yönettiği film; Aladdin, cesaretli ve kararlı Prenses Jasmine ve belki de onların geleceğinin anahtarı olan Genie'nin hikâyesini anlatıyor.

Cem Gelinoğlu'nun yeni filmi Aykut Enişte, büyük bir ailenin ferdi olmak isteyen, kendi hâlinde kimsesiz Aykut'un, kendisini bir anda iki farklı ailenin ortasında bulmasını anlatıyor.

Justin P. Lange'in yönetmenliğini üstlendiği The Dark, geçmişlerinde tahayyülü zor istismara maruz kalmış olan yaşayan ölü Mina ile görme engelli Alex'in arkadaş olması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Geçen yıl Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış Ödülü'ne layık görülen, Oscar Ödülleri'nde En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı ödülüne de aday gösterilen Gräns, gümrük memuru olarak çalışan ve insanlardaki korkuyu tespit etmede kendine has bir altıncı his melekesi olan Tina'nın, gizemli yabancı Vore ile karşılaştıktan sonra değişen hayatını konu ediniyor.

The Devil's Doorway, 1960 yılında Vatikan tarafından İrlanda Kilisesi'nin kadınları zorla tuttuğu iddia edilen yurtları soruşturmaları için yollanan Peder Thomas ile Peder John'un, gittikleri yerde tahminlerinden de kötücül bir şeyle karşılaşmalarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.