Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

4.381 Gösterim
14 Aralık 2018 13:43
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Kubilay Aka ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı Aşk Bu mu?, hayatı boyunca mücadele etmek durumunda kalan Umut ile belli sıkıntılardan uzak bir hayatı olan Gülüm'ün hikâyesini anlatıyor.

Murat Toktamışoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Bana Bir Soygun Yaz 2'de, yeni bir soygun için bir araya gelen ekipte bu kez seyirci karşısına Şafak Sezer, Çetin Altay ve Umut Oğuz gibi isimler çıkıyor.

2018 Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış bölümünde En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen Sergey Loznitsa'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Donbass, Doğu Ukrayna toplumunun manipülasyon ve propagandanın etkileriyle bozuluşunu konu ediniyor.

Phil Lord'un senaryo ekibinde yer aldığı Spider-Man: Into the Spider-Verse, açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı bir boyuttan gelen Peter Parker ve diğer birçok "alternatif" Spider-Man ile birlik olup bilinen tüm gerçekliklere tehdit olan şeye engel olmaya çalışan Miles Morales'i odağına alıyor.

Usta sinemacı Alfonso Cuarón'un Venedik'te Altın Aslan ödülüne layık görülen filmi Roma, 70'lerin başında Meksiko City'nin Roma adlı bir muhitinde, ev hizmetlisi olarak çalışan Cleo'nun çevresinde gelişenleri anlatıyor.

Richard Elson'ın yönettiği A Christmas Star, mucizeler ifa ettiğine inanan Noelle ile arkadaşlarının hayatlarını tehdit eden sanayici McKerrod'a karşı mücadelelerini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.