Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

4.016 Gösterim
9 Kasım 2018 12:30
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Stare Yıldırım'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Batlır, fiziki farklılıkları olan Batlır'ın ameliyat olmak için bilgi yarışmasına katılmasını konu ediniyor.

Desiree Akhavan'ın Emily Danforth'un romanından uyarladığı The Miseducation of Cameron Post, lisede sınıftan bir kız arkadaşıyla öpüşürken yakalanması sonrası tutucu ailesi tarafından dönemin "eşcinsel dönüştürme terapisi" kampına yollanan Cameron'ın ve orada edindiği arkadaşlarının çevresinde gelişiyor.

Lynne Southerland'in yönettiği Cinderella and Secret Prince, Sindirella'nın klasikleşmiş hikâyesine alternatif bir bakış sunuyor.

Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker'in yönetmen koltuğunda oturduğu Çakallarla Dans 5, yolları ayrı düşen ekibin Kayınço Gökhan'ın 17 yaşında bir kızının olduğu ortaya çıkmasıyla başından geçenleri anlatıyor.

J.J.Abrams'ın yapımcılığını, Julius Avery'nin yönetmenliğini üstlendiği Overlord Operasyonu, Normandiya Çıkarması'na saatler kala verilen bir görevin tamamlanma çabasını konu ediniyor.

Dario Argento'nun kült klasiğinin hikâyesini yeniden ele alan modern Suspiria, namı tüm dünyaya yayılmış bir dans okuluna başlayan genç bir dansçının ve okulun etrafında gelişen tekinsiz olaylar silsilesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.