Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

5.559 Gösterim
26 Ocak 2018 12:20
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Ocak ayının son hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Eyüp Dirlik'in yazıp yönettiği Adı Aşk, Çanakkale'de şans eseri tanışan Levent ile Zeynep'in İstanbul'a taşınan hikâyesini konu ediniyor.

Boonie Bears serisinin yeni filmi Estranged Worlds, Orta Dünya Krallığı'nın harikalarından biri olan Altın Geyik'in yerini keşfeden robot Coco ve arkadaşlarının, hırsızlara karşı ormanın düzenini korumaya çalışmalarını anlatıyor.

Game of Thrones'un Altın Küre ödüllü yıldızı Peter Dinklage'in, sinemaseverlerin karşısına çıkacağı yeni bilim-kurgu filmi Rememory'nin yönetmen koltuğunda Mark Palansky oturuyor.

Genç kahraman Thomas, "Işıl" olarak bilinen ölümcül bir hastalığa çare bulmak için göreve başlar. Başrollerinde Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster'in yer aldığı Son İsyan, serinin üçüncü ve son halkası.

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölümlü Dünya, nesillerdir Haydarpaşa Garı'nda bir lokanta işleten Mermer Ailesi bireylerinin "gizli" yaşamlarını anlatıyor.

Günümüz Rus sinemasının usta yönetmenlerinden Andrey Zvyagintsev'in Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar adayı olarak gösterilen filmi Sevgisiz, boşanma arifesindeki Zhenya ile Boris'in, çocukları Alyosha'nın ortadan kaybolduktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.