Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

15.031 Gösterim
19 Ocak 2018 15:15
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda üçü yerli, üçü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyirciyle buluşuyor.


Tony Gatlif'in yönetmen koltuğunda oturduğu Djam; cömert, kendinden emin, tahmin edilemez ve özgür ruhlu Djam'ın müzik, yeni insanlar ve yeni paylaşımların odağında olduğu yolculuğunu konu ediniyor.

Bu yılın öne çıkan animasyonlarından biri olan Coco, ailesinin nesiller boyu süren yasağına rağmen idolü Ernesto de la Cruz gibi başarılı bir müzisyen olmanın hayalini kuran genç Miguel'in hikâyesini ele alıyor.

Kamil Çetin'in yönettiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 5 milyonu aşkın takipçisi olan Youtuber Enes Batur'un hikâyesini anlatıyor.

Ziad Doueiri'nin yönettiği Hakaret, Lübnan'da yaşayan ve farklı toplumsal sınıflara ait iki insanın, basit bir sorunu inatları uğruna nasıl karmaşık ve çözümsüz bir hale getirdiklerini anlatıyor.

Yönetmenliğini Serkan Acar'ın üstlendiği Rüzgar, 35 yaşındaki Ece ve sevgilisi Alper'in bir türlü evliliğe dönüşemeyen ilişkisine 10 yaşındaki Rüzgar'ın dahil olup her şeyi değiştirmesini konu ediniyor.

İlker Çavga'nın yönettiği Umut Avcıları, Afyon'da yaşayan ve define avcılığı yaparak zengin olma umudu taşıyan dört arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.