Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

2.963 Gösterim
22 Temmuz 2016 13:12
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterimde!

Bu hafta sonu animasyondan gerilime, farklı türlerde 6 yeni film vizyona giriyor.


David F. Sandberg'in 2013 yılında yönettiği aynı adlı kısa filmden uzun metraja uyarlanan Işıklar Sönünce (Lights Out), bu hafta sonu vizyona giren filmler arasında öne çıkan bir yapım. Günümüz korku sinemasının önemli isimlerinden James Wan'ın yapımcılığını yaptığı film, küçüklüğünde yaşadığı dehşetengiz olayların, kardeşi Martin'in başına da gelmesiyle gizemi aydınlatmaya çalışan Rebecca'nın hikâyesini anlatıyor. Filmin başrollerinde Teresa Palmer, Maria Bello ve Gabriel Bateman gibi isimler yer alıyor.

Patricio Valladares'in yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Natalie Burn ve Gianni Capaldi'yi izleyeceğimiz Kanlı Girdap, Kazıklı Voyvoda olarak bilinen III. Vlad hakkında belgesel çeken bir ekibin, İstanbul yakınında bir köyde yaşadıklarına odaklanıyor.

Animasyon film Doraemon: Taş Devri Macerası, ünlü manga serisinden sinemaya uyarlanan animason serisinin yeni filmi. Anime sevenlerin ve küçük sinemaseverlerin ilgisini çekebilecek yapım bu hafta sonu vizyonda.

Susanna White'ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Ewan McGregor, Naomie Harris, Damian Lewis ve Stellan Skarsgård'ın yer aldığı Hain (Our Kind of Traitor), İngiliz İstihbarat Teşkılatı ile Rusya arasında kalan Perry ve Gail'in bol kovalamacalı, gerilim dolu hikâyelerine odaklanıyor.

Pierre-François Martin-Laval'ın yönetmenliğini yaptığı, Amman Hocam'ın (Les Profs) devam filmi olan Amman Hocam 2, Fransa'nın en kötü öğretmenlerinin bu sefer İngiltere'de yaşadıkları maceraları anlatıyor.

Başrollerinde Christopher Plummer ve Martin Landau gibi usta isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini ise Atom Egoyan'ın yaptığı Hatırla (Remember), karısına ölüm döşeğinde verdiği söz ile Auschwitz'te ailesinin ölümünden sorumlu kişiyi bulmak için intikam arayışına çıkan Zev'in hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.