Vizyonda bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor

3.045 Gösterim
19 Ağustos 2016 15:26
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor

Ağustos ayının üçüncü hafta sonunda video oyun uyarlamasından korku filmine, dördü yabancı biri yerli olmak üzere farklı türlerde beş yeni film vizyona giriyor.


Final Fantasy XV video oyununun dünyasında geçen olayları konu alan Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV'in seslendirme kadrosunda Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed), Sean Bean (Game of Thrones) ve Lena Headey'den (Game of Thrones, 300) gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Takeshi Nozue.

Genç kardeşler Emma ve Stacey, Güney Kaliforniya'da Shadow Canyon kasabasındaki hayatlarına adapte olmaya çalışmaktadırlar. Emma'nın arkadaşı Gracie'nin gizemli bir hastalığa yakalanması ile birlikte kardeşlerin hayatı tepetaklak olmak üzeredir. Acil durum karantinası ile birlikte babalarından ayrı düşerler ve kendilerini korumak zorunda kalırlar.

Paranormal Activity 4'ün arkasındaki isimler olan Henry Joost ve Ariel Schulman'ın yönetmenliğini üstlendiği Viral'in başrollerinde ise Sofia Black Delia, Analeigh Tipton ve Michael Kelly gibi isimler yer alıyor.

Donmuş Irmak (Frozen River) ile eleştirel başarıyı yakalayan Courtney Hunt'ın yönettiği, başrollerinde Keanu Reeves, Renée Zellweger ve Gugu Mbatha-Raw gibi isimlerin yer aldığı Yüce Adalet (The Whole Truth), başarılı avukat Richard'ın babasını öldürmekten yargılanan genç müvekkilini savunmasını anlatıyor.

Andrew Tan'ın yönetmenliğini yaptığı Barbie: Uzay Macerası, çok satan oyuncak Barbie'nin uzayda geçen maceralarını konu edinen bir yapım. Film, özellikle küçük sinemaseverlere hitap ediyor.

Gökhan Yılmaz'ın yönettiği, vizyona giren filmler içerisinde tek yerli yapım olan Bol Şans, babasının ölümüyle memleketine geri dönen Deniz'in, burada yaşadıklarına odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosu ise Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Emir Benderlioğlu gibi isimlerden oluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.