Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

4.720 Gösterim
6 Ocak 2017 13:00
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterime giriyor

Yeni yılın ikinci hafta sonunda biri yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda beş yeni film gösterime giriyor.


Kendine has sinemasıyla dikkat çeken Kim ki-Duk, yeni filmi 'da Güney Kore'ye sürüklenen Kuzey Kore vatandaşı bir balıkçının hikâyesini odağına alıyor.

Jamie Dornan ve Cillian Murphy'nin başrollerini paylaştığı Anthropoid, Nazi faşizminin mimarlarından SS generali Reinhard Heydrich'e planlanan suikast operasyonunu ele alıyor.

Çalgı Çengi ile tanıştığımız Gürkan ve Salih'in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Sünnet, düğün, nişan gibi çeşitli organizasyonlarda müzisyenlik yapan ve mafyayla münasebette bulunmak zorunda kalan ikili, Çalgı Çengi İkimiz'de bu durumdan kurtulmanın yollarını arayacak.

Eski NSA çalışanı Edward Snowden, 2013 yılında NSA tarafından yürütülen gizli küresel izleme ve takip sistemlerinin detaylarını ifşa etmiş, bunun sonucunda adil yargılanmayacağı gerekçesiyle Rusya'ya iltica etmişti. Yakın tarihin en büyük ifşalarından biri olan bu olayın sinemaya uyarlamasında yönetmen koltuğunda Oliver Stone otururken, Snowden'ı Joseph Gordon-Levitt canlandırıyor.

Gus Van Sant'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Matthew McConaughey ve Ken Watanabe'nin başrolleri paylaştığı Sonsuzluk Ormanı, yaşadığı trajedi sonrası Japonya'daki İntihar Ormanı'na giden Arthur'un hikâyesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.