Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.562 Gösterim
18 Kasım 2022 11:46
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


Barış Akarsu "Merhaba", bir şarkı yarışmasıyla tüm ülkeye adından söz ettiren ve trajik bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hikâyesini anlatıyor.

 

Film, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin hikâyesini anlatıyor.

 

Sabırsızlık Zamanı, Diyarbakır’ın yakıcı yaz sıcağı altında yoksul bir kenar mahallede yaşayan iki kardeşin mahallelerinin hemen yanındaki lüks sitenin duvarını aşıp havuzuna girme mücadelesini anlatıyor.

 

The Menu, dünyaca ünlü bir şefin, ıssız bir adada yer alan restoranında sadece seçilmiş bazı müşterilere özel hazırladığı şaşaalı menüsünün denendiği gecenin gerilimli bir noktaya evrilmesini konu ediniyor.

 

Bernard Waber’in çok satan kitap serisinden uyarlanan film, ailesiyle birlikte taşındığı New York'a adapte olmakta zorlanan genç Josh ile şarkı söylemekten ve banyo yapmaktan hoşlanan Timsah Tim'ın arkadaş olması sonrası gelişenleri konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.