Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.642 Gösterim
22 Ekim 2021 03:22
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı biri yerli olmak üzere toplam beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


Leos Carax'ın 2012 yapımı Holy Motors'tan bu yana imza attığı ilk uzun metraj film olma özelliği taşıyan Annette, bir komedyen ile opera sanatçısı olan eşinin, Annette isminde bir kız çocuklarının olması sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

 

Dune, kendi ailesi ve halkının geleceğini garanti altına almak için evrendeki en tehlikeli gezegene seyahat etmek zorunda olan, kavrayışının ötesinde büyük bir kaderin içine doğmuş, parlak ve yetenekli genç Paul Atreides'in hikayesini anlatıyor.

 

Lee Isaac Chung'un yönettiği Minari, 1980'li yıllarda ABD'nin Arkansas bölgesine göç edip burada kurdukları çiftlikle yeni bir hayata adım atmaya çabalayan Güney Koreli göçmen Yi ailesinin duygusal hikâyesini anlatıyor.

 

Ron's Gone Wrong, sosyalleşme sorunu yaşayan bir ortaokul öğrencisi Barney ile “Kutudan Çıkan En İyi Arkadaşı” olması beklenen, yürüyebilen, konuşabilen dijital bir cihaz olan Ron'un hikayesini anlatıyor.

 

Ziyaretçi, abisinin işlediği cinayetin arkasında farklı bir etmen olduğuna inanan ve bunu araştırmak için cinayet mahalline giden Toprak'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.