Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.273 Gösterim
30 Ekim 2020 12:35
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yerli ikisi yabancı olmak üzere toplam 5 yeni film seyirciyle buluşuyor.


Başaran Şimşek'in yönettiği Hashtag, popülerlikleri azalmakta olan bir grup sosyal medya fenomeninin, karşılarına bir film projesi çıkmasıyla yaşadıklarını anlatıyor.

 

A Quiet Place'in senaryo ekibinde yer alan Scott Beck ve Bryan Woods'un yönettiği Haunt, Cadılar Bayramı'nda katılımcıların en karanlık korkularıyla yüzleşeceğini vadeden bir korku evine giden bir grup arkadaşın, girdikleri yerin bir korku evinden fazlası olduğunu keşfetmeleriyle başlayan hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor.

 

Ercan Kesal’ın aynı adlı romanından uyarlanan Nasipse Adayız, İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikayesini konu ediniyor.

 

Y. Köyü Ye'cüc Me'cüc, doğaüstü olayların yaşandığı iddia edilen bir köye gidip buradaki tecrübelerini kayıt altına alan üç arkadaşın akabinde başından geçenleri konu ediniyor.

 

Danger Close: The Battle of Long Tan, 1966 yılında Vietnam Savaşı sırasında Long Tan isimli kauçuk plantasyonunda 2 bin 500 kadar Vietnam askerine karşı mücadele veren Avustralya ve Yeni Zelandalı 108 askerin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.