Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.572 Gösterim
21 Ağustos 2020 12:20
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, tamamı yabancı yapım olmak üzere toplamda beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


John Langridge'in yönettiği 13 Graves, son kurbanlarını gömmek için geldikleri ormanda kendilerini doğaüstü güçlerle mücadele içerisinde bulan iki kiralık katilin hikâyesini anlatıyor.

 

Zack Gottsagen, Shia Labeouf ve Dakota Johnson'ın başrollerini paylaştığı The Peanut Butter Falcon, bir Amerikan güreşçisi olmak ve bu hayalini gerçekleştirmek için kaldığı bakımevinden kaçan Down sendromlu Zak ile bu yolculuğunda ona eşlik eden Tyler ve Eleanor'un hikâyesini anlatıyor.

 

Christian Volckman'ın yönettiği The Room, New York'tan New Hampshire'daki eski bir eve taşınan Kate ve Matt'in, yeni evlerinde her dileklerini gerçeğe dönüştürebilen gizemli bir odayı keşfetmeleriyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Max Barbakow'un yönettiği film, Palm Springs'te gerçekleşen bir düğünün olduğu günü tekrardan yaşadıkları bir döngüde kısılı kalan Nyles ve Sarah'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Akira Kurosawa'nın restore edilmiş versiyonuyla yeniden gösterime girecek olan başyapıtı Ran, Orta Çağ Japonya'sında Lord Hidetora Ichimonji'nin hükümdarlığını üç oğlu arasında paylaştırma kararı alması sonrası başlayan güç ve iktidar savaşını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.