Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.980 Gösterim
1 Mart 2019 12:27
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Mart ayının ilk hafta sonunda üçü yerli, ikisi yabancı olmak üzere toplamda beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


R. Engin Tutuş ve Erdal Tutuş'un yönetmen koltuğunu paylaştığı korku türündeki Musabbar'ın kadrosunda Mahmut Kemal Sarıaltun, Cemre Cansaatçı ve Reza Mollazade gibi isimler yer alıyor.

Cannes Film Festivali'nde En İyi Senaryo ödülüne layık görülen Mutlu Lazzaro, oldukça iyi yürekli olan genç köylü Lazzaro ve hayalgücü tarafından lanetlenmiş soylu genç Tancredi arasındaki buluşma hikâyesinin öyküsüdür.

Şenol Sönmez'in yönetmenliğini üstlendiği Öldür Beni Sevgilim, birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın yıpratıcı evliliklerinin bir yıldönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında evliliklerinin bir yana mı savrulacağı yoksa bu piyangonun aşklarını yeniden keşfetmek için bir fırsat mı olacağı sorusu etrafındaki macerayı konu ediniyor.

Sven Unterwaldt Jr. yönetmenliğindeki Tabaluga, türünün son örneği olan Ejderha Tabaluga ve buz prensesi Lilli'nin dünyayı ve dostlarını zalim Arktos'tan korumak için atıldıkları macerayı konu ediniyor.

Michael Şahin Derun yönetmenliğindeki Yalan Dolan, altı arkadaşın banka soygunu yapma ve sistemle hesaplaşma maceralarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.