Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

2.867 Gösterim
12 Ekim 2018 10:15
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda biri yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


Drew Godddard'ın yazıp yönettiği Bad Times at the El Royale, Nevada-California sınırındaki El Royale Oteli'nde bir araya gelen yedi gizemli yabancının, gece ilerledikçe ortaya çıkan sırlarının tetiklediği olayları konu ediniyor.

Mustang ile adını duyuran Deniz Gamze Ergüven'in prömiyeri 2017 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşen filmi Kings'te, bir ailenin kişisel hikâyesi siyasal ve toplumsal olaylarla harmanlıyor.

Paraguaylı yönetmen Marcelo Martinessi, dünya prömiyerini yaptığı Berlin Film Festivali'nden ödülle dönen ilk uzun metrajlı filmi Las herederas'da iki kadının 30 yıllık birlikteliklerinin ekonomik sorunlarla nasıl yıprandığını ve yeni bir niteliğe büründüğünü anlatıyor.

Sylvain White'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Uzun Kabus, artık bir efsaneye dönüşmüş gizemli bir varlığın peşine düşen bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediniyor.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın başrolleri paylaştığı komedi filmi Yol Arkadaşım'ın devam filmi Yol Arkadaşım 2'de, Onur ve Şeref hayallerinin peşinden gitmeye çalışırken hayatın gerçekleriyle de karşılaşmaya devam ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.